DARUL LUI DUMNEZEU

DARUL LUI DUMNEZEU

PENTRU LUME ÎN ȘASE CUVINTE SCURTE!

ISUS A TRĂIT! ISUS A MURIT!

ISUS TRĂIEȘTE!

Sunt greu de crezut aceste cuvinte?

Ele cu siguranță vor schimba lumea!

Poate plânsul durează o noapte, dar bucurie vine dimineața. Psalmii 30:5.

 

ISUS A TRĂIT!

Ca început al creației lui Dumnezeu (Apocalipsa 3:14): înainte de crearea altora. Isus și-a părăsit casa din cer pentru a fi născut într-un grajd, „Omul Cristos Isus” (1Timotei 2:5). În ciuda faptului că făcea numai bine, „El era disprețuit și părăsit de oameni, om al durerilor și obișnuit cu suferința …” (Isaia 53:3).

 

ISUS A MURIT!

Omul perfect pironit pe cruce ca un criminal! „Pentru că, … credem că Isus a murit și a înviat” (1 Tesaloniceni 4:14). Însuși călăuzitorul către viață a fost omorât! Dar „Dumnezeu l-a înviat dintre morți!” (Faptele 3:15). „Eu sunt păstorul cel bun; păstorul cel bun își dă viața pentru oi” (Ioan 10:11).

 

ISUS TRĂIEȘTE!

El a biruit moartea, s-a întors din mormânt și astăzi este aici. Luca 19:10 spune: Isus a venit să caute și să salveze ce era pierdut: viața perfectă pe un pământ perfect!

Evrei 7:25 spune: De aceea și este în stare să îi salveze până la capăt pe cei ce vin la Dumnezeu prin el, văzând că el trăiește întotdeauna pentru a mijloci pentru ei.

 

CU TOTUL UIMITOR

Aceasta este cea mai mare veste de pe glob! După ce a rămas patruzeci de zile pe pământ pentru a dovedi că era viu, Isus s-a înălțat la cer. Prin Bunătatea Sa și prin Spiritul Său, El este întotdeauna alături de noi. El dorește să aibă o relație cu noi, prin urmare, dacă venim la El, El ne promite că niciodată nu ne va lăsa nici nu ne va părăsi. Iubirea Sa este veșnică. El ne ajută în fiecare zi pe măsură ce ne dă bucurie și pace. Să rămânem în dragostea Lui! În epistola către Romani Pavel spune: dacă cu buzele voastre recunoașteți adevărul mesajului că ISUS ESTE DOMNUL și credeți în inimile voastre că Dumnezeu l-a înviat dintre morți, veți fi mântuiți.

Darul lui Dumnezeu

 pentru cei ascultători!

DUMNEZEU CONTINUĂ SĂ DEA

PRIN ACELAȘI CUVÂNT

ISPĂȘIRE

Omul poate să sufere,

dar nu poate să mântuiască.

Dumnezeu poate să mântuiască,

dar nu poate să sufere.

ISUS  A SUFERIT,

ISUS  A ADUS MÂNTUIRE.

Dacă ați găsit o greșeală, vă rugăm să inserați fragmentul și să apăsați Ctrl+Enter.